Sunday, 13 December 2015

The Great Escape!!

Assalamualaikum :)
Wahh tahniah Selangor krna menjuarai tournament (x tahu nme tournament sbb x minat bola kahkahkah)
Alhamdulillah exam baru je abis..So agak2 nya nak buat apa eh?
THE GREAT ESCAPE!!!!!!
Great escape dgn roomates kesayangan Bieyha and Hanis <3
Wahhh kali ni great escape mmg best walaupon Aziah,Aisyah and Hajarrrrr xde :'(
Lain kali kita kluar lgi sesama yup!

Kali ni great escape ke Jalan TAR,Berjaya Times Square and The Mines dalam masa sehari!hoho tiga tempat tuu bukannya dekat :3Kebetulan baru dapat elaun kann,sume jdi garuda la hoho!
Mse kat Jalan TAR,hujan lebat!Nasib baik sempat smpai sblum hujan turun..But jadi hindustan la kami..Shopping dlm keadaan basah kuyup hahaha
Then gi lak Berjaya Times Square..Acah2 nak makan dubu2 last-last makan jugak Chicken Rice Shop :3 
First time dtg BTS,dh macam rusa msuk kampung je rasa..hihi mmg sy dri kampung pon -.-
Then gi lak The Mines..Gi Big Bad Wolf..Pelik jugak nama pesta bukunya :3
Sekali dh msuk,x jumpa jalan kluar haha..Pening dgn buku2 merata-rata..Then I found my SOULMATE!!

THE FORENSICS CASEBOOK!!!!

Wahh!dah lama cari buku tu finally jumpa jugak kat BBW..Adakah ini dinamakan JODOH?puih
Agak lama jugak kami bershopping hihi..First time great escape lama mcm ni..slalunya great escape ke Mines je..
Kali ni,sume dah x tahan nak shopping haha..Nsib baik sempat balik ke kolej sblum lewat malam..Alhamdulillah
Hope lain kali kita dpt kluar lagi sama2!!
Bukan lagi berTIGA
Tetapi

BERENAM!In Shaa Allah :)

Little Taipei at Berjaya Times Square..Tak dapat gi Taipei pon,kat BTS pon jadilah hahaha

Hanis & Bieyha yg pening mmikirkan brapa byk duit yg dh terbang haha

Okay..This is our stock makanan -.-

BBW at Mines..Ramai as usual -_-

My SOULMATE!!!

No comments:

Post a comment